DSCN8664

VIP Tour

Woudsend

In 2020 vindt helaas geen VIP Tour plaats. Onderstaand vindt u de data voor 2021. Boek snel!

 

De VIP Tour Woudsend maakt een bezoek aan Woudsend extra aantrekkelijk. Maak kennis met ons prachtige dorp door een stadswandeling met gids en een vaartochtje met een klassieke praam. Iedere zaterdag van 3 juli tot en met 28 augustus 2021  van 14.00 uur tot 17.00 uur.

Combineer de VIP Tour met het speciale VIP Tour Woudsend driegangen diner bij toprestaurant Vis en Meer. Speciaal voor nieuwe vrienden van het dorp wordt het bijzondere diner, inclusief wijn en koffie/thee, aangeboden voor € 42,50. Het diner is optioneel, uiteraard kun je er ook voor kiezen alleen de VIP Tour te boeken.

Programma VIP Tour Woudsend

 

Galerie IRIS> Anders Mooi is gevestigd in het prachtige Friese dorp Woudsend. Het ligt op een knooppunt van vaarwegen en in het centrum van een aantrekkelijk fiets- en wandelgebied.

 

De VIP Tour Woudsend is een uitstekende gelegenheid om een bezoek aan onze galerie te combineren met een kennismaking met Woudsend.

 

14.00 Ontvangst in eetcafé De Pleats

Adres: Waechswal 2 in Woudsend.
Geniet van een welkomstdrankje en het prachtige uitzicht over water en weiland.

 

14.30 Start dorpswandeling

Onder leiding van Loek die je in een uur zo veel mogelijk vertelt over de historie van Woudsend. Rondleiding langs de kerken, molens, slijterij en vele andere markante punten. Een inspirerende bundeling van feiten, anekdotes en geruchten.

 

15.30 Start vaartocht

Een zeiltocht met een zeilpraam door Woudsend en over het Slotermeer. Met Fedde, een ervaren schipper, die het gebied op zijn duimpje kent en er smakelijk over kan vertellen.

 

17.00 Ontvangst in Galerie IRIS> Anders Mooi

De praam meert af voor de galerie. Je kunt napraten over Woudsend met de gids, praamschipper en je reisgenoten, onder het genot van een drankje. En natuurlijk is er volop gelegenheid om de galerie te bekijken en kennis te maken met Iris.

 

De perfecte afsluiting

De mooiste afsluiting van de VIP Tour is het speciale VIP Tour Woudsend driegangen diner bij toprestaurant Vis en Meer. Speciaal voor nieuwe vrienden van het dorp wordt het bijzondere diner, inclusief wijn en koffie/thee, aangeboden voor € 42,50.

Het diner is optioneel, uiteraard kun je er ook voor kiezen alleen de VIP Tour te boeken.

 

Data

De VIP Tour vindt plaats op elke zaterdag van 3 juli tot en met 28 augustus 2021.

 

Aanmelding

Je kunt je opgeven voor de VIP Tour door een mailtje te sturen naar info@irisandersmooi.nl met vermelding van het aantal personen, de datum en je telefoonnummer. Ten slotte verzoeken we je aan te geven of je gebruik wilt maken van het speciale diner bij Vis en Meer en/of je wilt blijven slapen.
Het telefoonnummer waar we om verzoeken zullen we uitsluitend gebruiken in geval van het annuleren van een tocht (bij extreem slecht weer).

 

Kosten per deelnemer

De kosten van de VIP Tour Woudsend bedragen € 15,00 per persoon.
Onwaarschijnlijk weinig, dat klopt, maar het ultieme bewijs dat we trots zijn op ons dorp en zo veel mogelijk mensen tot ’vrienden’ van Woudsend willen maken.

Locatie

U bent altijd welkom om op uw gemak onze galerie te bezoeken. Geniet van de kunst in huis en tuin. Wij kijken uit naar uw komst.

IRIS> Anders Mooi

Iewal 26
8551 PT Woudsend
Nederland

Openingstijden

30 mei t/m 30 augustus 2020
Elke zaterdag, zondag en op feestdagen
van 13.00 tot 17.00 uur.

iris-contact-button

Locatie

U bent altijd welkom om op uw gemak onze galerie te bezoeken. Geniet van de kunst in huis en tuin. Wij kijken uit naar uw komst.

IRIS> Anders Mooi
Iewal 26
8551 PT Woudsend
Nederland

Openingstijden

25 mei t/m 1 september 2019
Elke zaterdag, zondag en op feestdagen
van 13.00 tot 17.00 uur.

Iris-anders-mooi-button-white-naar-contact

Blijf op de hoogte

Nieuwsbrief

Regelmatig wisselt ons aanbod van werken en bieden wij exclusieve evenementen aan. Schrijf u in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte.