Over

Iris ten Cate

Beste kunstliefhebber,

 

Op 22 mei start de zomerexpositie 2021, met negen kunstenaars, waaronder Dirk de Keyzer (brons), Marc Deeleman (cortenstaal), Bien Velds (mixed media), Hans Janssen (glas) en Jikke van de Waal (keramiek).

 

Dit jaar bestaat de galerie 10 jaar! Mijn drijfveer was ooit mijn passie voor kunst te delen met anderen. En dat is aardig gelukt als ik de vele positieve reacties mag geloven. De galerie is uitgegroeid tot een podium voor mooie aansprekende objecten en een ontmoetingsplek voor leuke, interessante mensen.

 

Vriendelijk, ontspannen en rustig genieten van prachtige dingen. Misschien even kennismaken met een kop koffie of een glas wijn. Kunst bindt en inspireert mensen. En inspiratie geeft energie!

 

De galerie is van 22 mei tot en met 29 augustus elke zaterdag, zondag en op feestdagen geopend van 13.00 tot 17.00 uur (of op afspraak: bel mij op 06 83 17 15 22).

 

Wil je op de hoogte blijven van onze activiteiten? Abonneer je dan op de nieuwsbrief.

 

Ik hoop je deze zomer te ontmoeten tijdens de zomerexpositie 2021.

 

Vriendelijke groet en een glimlach,

Iris

Galerie impressie

Over

de Galerie

Ons woonhuis is een monument dat al meer dan tweehonderd jaar geleden is gebouwd in de classicistische stijl. Het pand is tot vorige eeuw een pastorie geweest. Negen jaar geleden is het grondig verbouwd. De bloeiende tuin is verrassend groot en uitstekend geschikt om beelden te exposeren. Dus: de ideale omgeving voor mijn galerie.

Locatie

Galerie IRIS > Anders Mooi is gevestigd in het prachtige Friese dorp Woudsend. Het ligt op een knooppunt van vaarwegen en in het centrum van een aantrekkelijk fiets en wandelgebied.

IRIS > Anders Mooi

Iewal 26
8551 PT Woudsend
Nederland

Openingstijden

22 mei tot en met 29 augustus 2021
Elke zaterdag, zondag en op feestdagen
van 13.00 tot 17.00 uur.

iris-contact-button

Locatie

U bent altijd welkom om op uw gemak onze galerie te bezoeken. Geniet van de kunst in huis en tuin. Wij kijken uit naar uw komst.

IRIS> Anders Mooi
Iewal 26
8551 PT Woudsend
Nederland

Openingstijden

25 mei t/m 1 september 2019
Elke zaterdag, zondag en op feestdagen
van 13.00 tot 17.00 uur.

Iris-anders-mooi-button-white-naar-contact

Blijf op de hoogte

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte.