Ontdek

Woudsend

In 2020 vindt helaas geen VIP Tour plaats. Onderstaand vindt u de data voor 2021. Boek snel!

De VIP Tour Woudsend maakt een bezoek aan Woudsend extra aantrekkelijk. Maak kennis met ons prachtige dorp door een stadswandeling met gids en een vaartochtje met een klassieke praam. Iedere zaterdag van 3 juli tot en met 28 augustus 2021 van 14.00 uur tot 17.00 uur.
Combineer de VIP Tour met het speciale VIP Tour Woudsend driegangen diner bij toprestaurant Vis en Meer. Speciaal voor nieuwe vrienden van het dorp wordt het bijzondere diner, inclusief wijn en koffie/thee, aangeboden voor € 42,50. Het diner is optioneel, uiteraard kun je er ook voor kiezen alleen de VIP Tour te boeken.

Tips van Iris om te doen in Woudsend

VIP Tour Woudsend

In 2020 vindt helaas geen VIP Tour plaats. Onderstaand vindt de data voor 2021. Boek snel!
De VIP Tour Woudsend maakt een bezoek aan Woudsend extra aantrekkelijk. Maak kennis met ons prachtige dorp door een stadswandeling met gids en een vaartochtje met een klassieke praam. Iedere zaterdag van 3 juli tot en met 28 augustus 2021 van 14.00 uur tot 17.00 uur. Combineer de VIP Tour met het speciale VIP Tour Woudsend driegangen diner bij toprestaurant Vis en Meer. Speciaal voor nieuwe vrienden van het dorp wordt het bijzondere diner, inclusief wijn en koffie/thee, aangeboden voor € 42,50. Het diner is optioneel, uiteraard kun je er ook voor kiezen alleen de VIP Tour te boeken.

11 Stegentocht Woudsend

Kun je Woudsend nu echt niet op zaterdag bezoeken….? Dwaal dan door de pittoreske stegen en de gezellige straatjes door middel van de 11stegentocht. Aan de hand van een folder (verkrijgbaar bij lokale middenstand) of deze website (www.elfstegentochtwoudsend) geniet je van alles wat Woudsend te bieden heeft. Ontdek alles over de rijke historie van Woudsend door de borden in de stegen en de route op deze website te volgen. Loop je mee?

De wandeling voert langs 23 informatieborden die op hoofdlijnen een verhaal vertellen. Aanvullende informatie kan de wandelaar vinden in de 11stegentocht brochure (Nederlands, Duits en Engels), op de website van de 11stegentocht en door gebruik te maken van de QR-code die op elk informatiebord te vinden is.

Locatie

U bent altijd welkom om op uw gemak onze galerie te bezoeken. Geniet van de kunst in huis en tuin. Wij kijken uit naar uw komst.

IRIS> Anders Mooi

Iewal 26
8551 PT Woudsend
Nederland

Openingstijden

30 mei t/m 30 augustus 2020
Elke zaterdag, zondag en op feestdagen
van 13.00 tot 17.00 uur.

iris-contact-button

Locatie

U bent altijd welkom om op uw gemak onze galerie te bezoeken. Geniet van de kunst in huis en tuin. Wij kijken uit naar uw komst.

IRIS> Anders Mooi
Iewal 26
8551 PT Woudsend
Nederland

Openingstijden

25 mei t/m 1 september 2019
Elke zaterdag, zondag en op feestdagen
van 13.00 tot 17.00 uur.

Iris-anders-mooi-button-white-naar-contact

Blijf op de hoogte

Nieuwsbrief

Regelmatig wisselt ons aanbod van werken en bieden wij exclusieve evenementen aan. Schrijf u in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte.